Heli Engel HR chef Fylgia Advokatbyrå 2013

När vi skulle ta fram en utbildning i affärsmannaskap för blivande advokater fick vi tips om Bassai och Ylva Kassander . Nu har hon hållit fem omgångar  med olika grupper med utbildning i affärsmannaskap/ konsultativ försäljning hos oss på Advokatfirman Fylgia och vi kommer även fortsättningsvis att anlita Ylva.

Ylva har visat ett stort engagemang både för att hjälpa oss som företag och för varje kursdeltagare och deras enskilda utveckling. Ylva kan plocka fram styrkorna hos individen och kan därför på ett bra sätt coacha de enskilda deltagarna.

Ylva har också, förutom lång erfarenhet av försäljning, den specifika branschkunskapen som krävs för att förstå vår affärsverksamhet, våra utgångspunkter, utmaningar och styrkor.

Ylva bidrar med sin kompetens till att höja vår kompetens. Hennes inspirerande sätt och förmåga att förvandla teori och analys till träffande exempel och konkreta verktyg som är lätta att ta till sig har uppskattats mycket av våra jurister som har fått chansen att gå utbildningen som Ylva håller i hos oss.

Vi kan varmt rekommendera Ylva Kassander för företag som vill samarbeta med en kompetent, engagerad och affärsmässig utbildare.